Trening za kompanije uz američke predavače i konsultante

Trening za kompanije uz američke predavače i konsultante

Otkrijte način učenja engleskog koji će Vašem timu omogućiti napredak i koji će Vaš tim da obožava

Odaberite predavača

Oni su kvalifikovani, energični i obrazovani

Učite bilo kada, bilo gde

Individualno ili u parovima

Platite u odnosu na Vaše potrebe

Cena od 11,49 € bez poreza za 30 minuta

Učite engleski uz najbolje na svetu

Profesionalni nastavnici

Odaberite iz selekcije kvalifikovanih i iskusnih nastavnika kojima je engleski maternji jezik. Svi nastavnici imaju diplome, TESOL/TEFL sertifikate, kao i mnoge diplome i akreditovane licence izdate u Sjedinjenim Američkim Državama.

Stacie

Master diploma sa fokusom na podučavanje odraslih i kompanija

Adam

Master diploma u obrazovanju

Specijalizovani konsultanti

Fokusirajte se na ono što Vam je potrebno i poboljšajte Vaše profesionalne jezičke veštine sa tematskim časovima. Naši predavači su visoko obrazovani sa bogatim iskustvom u svojim poljima rada.

Kim

Master diploma u biznisu i preduzetništvu

John

Diploma osnovnih studija u medijima i filmu

I mnogi drugi...

PROBAJTE TEHESO

Vaš put uz TEHESO

Kontaktirajte nas

Recite nam Vaš plan. Mi ćemo Vas kontaktirati u roku od 24 sata i besplatno organizovati prvi čas, prilagođen Vašim potrebama.

Pozovite
Vaše kolege

Pripremićemo profil kompanije, zasnovan na Vašim zahtevima i usmenoj i pismenoj proveri znanja. Predložićemo Vam funkcionalan model treninga. Na Vama je da odaberete Vaše idealne nastavnike i rezervišete njihovo vreme, kada vama to najviše odgovara.

Počnite
učiti

Komunikacija se obavlja kroz naše privatne video kanale za konferencije. Sve se događa direktno u Vašem Internet pretraživaču, bez potrebe da nešto dodatno instalirate na Vašem računaru. Koncentrišite se na učenje koliko god je to moguće bez potrebe da hvatate beleške. Ceo čas će biti snimljen i Vaš nastavnik će Vam proslediti snimak i rezime časa, odmah po njegovom završetku.

Pratite
Vaš napredak

Na kraju svakog meseca dobićete detaljne povratne informacije od svojih predavača. Naši pedagoški savetnici kontaktiraće Vas sa izveštajem koji sadrži procenu napretka, u skladu sa postavljenim nastavnim planom i ciljevima.

Imajte sve
pod kontrolom

Kao osoba odgovorna za obrazovanje u Vašoj kompaniji, imaćete pristup našem jasnom i jednostavnom informacionom sistemu, gde ćete pronaći sve potrebne rezultate.

Naše usluge za uspeh korisnika uključuju

Menadžeri uspeha korisnika

Obučeni su da Vas podrže na svakom koraku Vašeg puta sa nama, od priključenja, praćenja napretka do postizanja Vaših ciljeva učenja. Oni će Vam pomoći u administraciji koja se odnosi na jezičko obrazovanje u Vašoj kompaniji i dostupni su Vam 24 sata dnevno.

Pedagoški konsultanti.

Oni će pomoći Vašem timu da identifikuje i postigne svoje ciljeve pri učenji jezika. Oni su specijalisti za nastavu engleskog jezika, kao stranog jezika i predavači sa dugogodišnjim iskustvom u učenju na daljinu i u učionici. Ovde su da podele svoje iskustvo i obezbede da Vaše studije budu efikasne i u skladu sa Vašim ciljevima.

Tehnička podrška

Naš tim ima veliko iskustvo u ovoj oblasti i uvek Vam je na raspolaganju. Razumemo izazove sa kojima se susrećete i spremni smo da Vam pružimo stabilnu podršku i osiguramo da čitav obrazovni proces teče neometano.

Pročitajte reference kompanija koje su nam ukazale poverenje

Madeo logo

„Za Poslovni engleski, morali smo obezbediti predavača koji govori engeski kao maternji jezik i nakon početnog iskustva, čini se da je TEHESO odličan izbor.”

Pogledajte PDF

Adampol logo

„Želeli smo našim ljudima da omogućimo časove koji su usmereni na jačanje govornih veština i rušenje prepreka u komunikaciji na stranom jeziku. Veoma cenimo individualni pristup predavača prema svakom našem zaposlenom i njihovom prilagođavanju, ne samo u pogledu poznavanja jezika, već i njihovih profesionalnih i ličnih potreba. Naši zaposleni su saglasini da im učenje uz TEHESO podiže samopouzdanje i poboljšava njihove govorne sposobnosti. Povezivanje našeg osoblja sa američkim predavačima je bila prava odluka.”

Pogledajte PDF

Solid Power logo

„Nakon prvog predavanja, bili smo iznenađeni koliko učenje engleskog može biti opušteno i prirodno. Iako se nastava odvija preko računara, razgovori su veoma prijateljski i prilagođeni svakome pojedinačno. Naši ljudi koji uče engleski uz TEHESO potvrđuju svoj napredak. Kolege sa mnogo obaveza posebno cene fleksibilnost u planiranju lekcija u vreme kad njima to odgovara.”

Pogledajte PDF

Business Logic logo

„Sa sve većim brojem međunarodnih konferencijskih poziva, povećala se i potreba za jasnijom komunikacijom. Zato je učenje od predavača koji pričaju engleski kao maternji jezik postalo neophodno. TEHESO je pobedio u izboru između tri mogućnosti za učenje engleskog, zahvaljujući kvalitetu nastavnika, njihovom individualnom pristupu kao i českom poreklu.”

Pogledajte PDF

Engleski jezik Trening za kompanije

Personalizovani
kursevi

Profesionalni
predavači

Vaš izbor predavača
i njihova stabilnost

Bilo kada
bilo gde

Procena
i izveštavanje

TEHESO u medijima

Dobijate prvi čas BESPLATNO i bez obaveza! Probajte Teheso Kraj